Norsk produksjon

Fabrikk og delelager i Sarpsborg

BLI FORHANDLER

Skap bedre arbeidsdager for dine kunder med Paxster Utility

Bli en Paxster Utility-forhandler og tiilby dine kunder flerfunksjonelle, innovative, miljøvennlige arbeidsmaskiner. Ved å bli en del av vårt nettverk, vil du ikke bare få et betydelig salgspotensial, men også bidra til å skape bedre arbeidsdager for mange. Bli med oss i dag og vær med på å forme fremtidens bærekraftige arbeidsplasser.

Bli en del av Paxster-familien

Som Paxster Utility-forhandler vil du representere et merke dedikert til å revolusjonere arbeidsplasser med flerfunksjonelle, innovative og miljøvennlige elektriske kjøretøy. Våre kjøretøy er designet for å møte behovene til bedrifter og kommuner som søker bærekraftige løsninger for sine arbeidsområder. 

Bli med oss og bidra til fremtidens bærekraftige arbeidsplasser!

Hvorfor Bli Paxster-forhandler?

Bli en Paxster Utility-forhandler av innovative, miljøvennlige løsninger til arbeidsplasser nær deg.

Representer banebrytende elektriske kjøretøy skreddersydd for arbeidsplasser, som tilbyr avanserte løsninger for å øke driftseffektiviteten og miljøvennligheten.

Dra nytte av den økende etterspørselen etter bærekraftige arbeidsmaskiner, og posisjoner deg i forkant av et voksende marked.

Utnytt Paxsters solide omdømme for pålitelighet, miljøvennlighet og innovasjon, noe som gir deg en konkurransefordel i markedet. Husk at vi har levert til Posten, Helthjem og flere kommuner i over 10 år.

Nyt godt av attraktive fortjenestemarginer og muligheten for tilbakevendende inntekter gjennom kjøretøysalg, service og deler.

Motta grundig opplæring som dekker produktkunnskap, salgsteknikker og serviceprotokoller for å sikre din suksess.

Få tilgang til et bredt spekter av markedsføringsmaterialer og kampanjer designet for å hjelpe deg med å effektivt promotere Paxster-kjøretøy og øke salget.

Dra nytte av kontinuerlig støtte fra vårt dedikerte forhandlerteam, som sikrer at du har ressursene og hjelpen du trenger for å lykkes.

Få dedikert teknisk støtte for eventuelle kjøretøy- eller service-relaterte problemer. Varelager og fabrikk ligger i Sarpsborg.

Bruk Paxster-forhandlerportalen for bestillinger, rapportering og sømløs kommunikasjon, noe som gjør forhandleradministrasjonen effektiv og enkel.

Klar for å bli med oss?

Ta det første skrittet mot å bli en Paxster Utility forhandler. Del din interesse med oss, så vil vårt forhandler-team kontakte deg for å starte reisen.

Paxster er en norsk produsent av elektriske multi-nyttekjøretøy for profesjonell bruk og mobilitet - i alle sesonger. Foretrukket leverandør til Posten Norge i mer enn 10 år. 

KONTAKT OSS

Modeller

Priseksempel

Lease en elektrisk arbeidsmaskin fra Paxster Utility. Startleie i eksempelet er 32 700 kr ekskl. MVA. Leieperioden strekker seg over 5 år og ubegrenset kilometer. Flytende nominell rente på 9,15% og et etableringsgebyr på 4 790 kr påløper. Månedsbeløpet for leien er 1 494 kr, inkludert et termingebyr på 95 kr. Totalprisen for hele leieperioden vil være 127 119 kr.