Norsk produksjon

Fabrikk og delelager i Sarpsborg

Vanlige spørsmål

Salg og prøveperioder

For å kjøpe et Paxster nyttekjøretøy, besøk Finn Forhandler siden vår for å finne nærmeste autoriserte forhandler eller kontakt vårt salgsteam direkte gjennom vårt kontaktskjema. 

Vi tilbyr en unik prøveopplevelse hvor du kan bruke Paxster Utility i ditt vanlige arbeidsmiljø med dine standardoppgaver. Dette lar deg bedre vurdere ytelsen og egnetheten for dine behov. For å arrangere en prøveperiode, vennligst bruk "Prøve"-knappen som er godt synlig på sidene våre. 

Vi forstår viktigheten av tilgjengelighet for våre kunder. Vi jobber aktivt med å øke antall forhandlere for å utvide vår rekkevidde. Selv om det ikke finnes en forhandler i nærheten, er vi forpliktet til å organisere en prøveperiode for deg, og vi har et landsdekkende serviceapparat. 

Vennligst kontakt vårt salgsteam direkte, så vil vi arrangere en prøveperiode på din lokasjon for å sikre at du kan oppleve Paxster Utility førstehånds.

Våre forhandlere aksepterer forskjellige betalingsalternativer, inkludert bankoverføringer, kreditt- og debetkort, samt leasingmuligheter gjennom finansielle partnere. Kontakt vårt salgsteam eller din lokale forhandler for mer detaljert informasjon om finansieringsalternativer.

Vi tilbyr periodisk kampanjer og rabatter. Vennligst sjekk vår nettside eller abonner på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på de siste tilbudene.

Ja, du kan tilpasse Paxster Utility-kjøretøy for å møte dine spesifikke krav. Vi tilbyr et utvalg av tilbehør og konfigurasjonsalternativer. Vennligst kontakt våre forhandlere for mer informasjon om tilpasning.

Førerkort og forsikring

  • eCompact L6e (45 km/t): Du trenger et AM-kategori 147 mopedførerkort for å kjøre dette kjøretøyet, som du kan få fra 16 års alder.
  • eCompact L7e and eStretch L7 (60 km/t): Disse kjøretøyene krever et B-kategori førerkort. Minimumsalderen for å få et B-kategori førerkort er 18 år.

Ja, forsikring er obligatorisk for å operere ethvert motorisert kjøretøy på offentlige veier i Norge, inkludert eCompact og eStretch-kjøretøy. Typen og kostnaden for forsikringen vil variere avhengig av kjøretøykategorien, din alder, kjørehistorikk og valgt forsikringspakke. Vi anbefaler å kontakte forsikringsleverandører direkte for å få et nøyaktig tilbud og sikre at du har passende dekning.

  • eCompact L6eMinimumsalderen er 16 år, med et påkrevd AM-kategori 147 førerkort.
  • eCompact L7e and eStretch L7: Minimumsalderen er 18 år, og du trenger et B-kategori førerkort

I Norge utstede førerkort av Statens Vegvesen. Oppsøk din lokale trafikkskole for mer informasjon om hva som kreves for å få ønsket sertifikat.

Service og vedlikehold

Vi anbefaler årlig service på ditt Paxster Utility-kjøretøy. Regelmessig vedlikehold sikrer optimal ytelse og lang levetid for kjøretøyet ditt. Kjøretøyet vil varsle deg i displayet og appen. 

Ja, det er flere vedlikeholdsoppgaver du kan utføre selv, som å sjekke dekktrykket, rengjøre kjøretøyet, og sørge for at det er ladet. Vi tilbyr en brukermanual med detaljerte instruksjoner om hvordan du utfører disse oppgavene på en sikker måte. Imidlertid, for mer komplekse tjenester og reparasjoner, anbefaler vi å besøke et autorisert servicesenter.

Autoriserte servicesentre er tilgjengelige på forskjellige steder. Besøk vår nettside og bruk vårt verktøy for å finne forhandler for å finne nærmeste autoriserte servicesenter. Hvis du har problemer med å finne et sted i nærheten, kontakt vår kundeservice for hjelp. I tillegg tilbyr vi landsdekkende service via mobile teknikere som kan komme til din lokasjon for å utføre nødvendig vedlikehold og reparasjoner.

Hvis kjøretøyet ditt krever uventede reparasjoner, vennligst kontakt nærmeste autoriserte servicesenter umiddelbart. Våre teknikere er utstyrt for å håndtere alle typer reparasjoner, og sikrer at kjøretøyet ditt blir returnert til optimal tilstand så raskt som mulig.

Lading og rekkevidde

Paxster Utility-kjøretøy kan enkelt lades ved bruk av en standard stikkontakt, uten behov for en Type 2-lader. Laderen trekker 1500 watt og kan lade kjøretøyet fullt på maksimalt 8 timer, noe som gjør nattlading til et praktisk alternativ.

Ja, det er trygt å lade din Paxster Utility innendørs. Våre kjøretøy og ladere er designet for å møte strenge sikkerhetsstandarder, noe som sikrer at de kan brukes både innendørs og utendørs uten sikkerhetsbekymringer.

Absolutt. Paxster Utility-kjøretøy er utstyrt for å lades utendørs. Ladesystemet er robust og designet for å håndtere ulike værforhold, noe som tillater fleksible ladealternativer.

Når vi diskuterer rekkevidden til våre kjøretøy, refererer vi til den faktiske rekkevidden, som er den reelle avstanden du kan forvente å reise under typiske kjøreforhold. Den faktiske rekkevidden varierer basert på faktorer som kjøretøyets last, terreng og kjørevaner. Vi fokuserer på å gi realistiske estimater for å sikre at våre kunder kan planlegge ruter effektivt.

Bruk og ytelse

Paxster er primært optimalisert for bruk på harde overflater som asfalt, grus, jord og gress, og har et design og chassis som gir utmerket ytelse på gater og veier, i motsetning til tradisjonelle off-road kjøretøy. Den tilbyr smidig styring og god komfort, noe som gjør den perfekt for daglig bruk på vei. Selv om den ikke er designet for ekstrem off-road kjøring som en tradisjonell ATV/UTV, er den i stand til effektivt å håndtere lettere terrengutfordringer. Registrert som et lett firehjulskjøretøy for nytteformål (L7e) med en effektgrense på 15 kW, balanserer Paxster behovet for god trekkraft med nødvendig funksjonalitet for de fleste arbeidsoppgaver og miljøer den er ment for.

Når den ikke er i bruk, anbefaler vi å holde Paxster tilkoblet laderen. Dette lar kjøretøyets batteristyringssystem (BMS) automatisk overvåke og vedlikeholde batteriets helse uten å kontinuerlig trekke strøm. Hvis det ikke er mulig å holde den tilkoblet, anbefaler vi å fjerne 12v sikringen for å forhindre strømtrekk og potensiell dyp utladning av batteriet. Hvis du har et abonnement på Paxster Connect og appen installert, kan du være trygg. Systemet gir oppdateringer og varsler hvis kjøretøyet ditt trenger assistanse, og holder deg informert om kjøretøyets tilstand. Paxster kan lagres både utendørs og innendørs. For utendørs lagring kan det være fordelaktig å dekke til kjøretøyet med et ATV-trekk for ekstra beskyttelse mot elementene.

Ja, du kan utmerket fint bruke kjettinger på vinterføre, og det er spesielt praktisk ved for eksempel brøyting.

Paxster Utility kan leveres med et standard firkantet multifeste både foran og bak, noe som gir deg friheten til å montere en rekke typer utstyr fra forskjellige leverandører. Dette inkluderer alt fra lagringsløsninger til spesialisert arbeidsutstyr.

Modeller

Paxster er en norsk produsent av elektriske multi-nyttekjøretøy for profesjonell bruk og mobilitet - i alle sesonger. Foretrukket leverandør til Posten Norge i mer enn 10 år. 

KONTAKT OSS

Priseksempel

Lease en elektrisk arbeidsmaskin fra Paxster Utility. Startleie i eksempelet er 32 700 kr ekskl. MVA. Leieperioden strekker seg over 5 år og ubegrenset kilometer. Flytende nominell rente på 9,15% og et etableringsgebyr på 4 790 kr påløper. Månedsbeløpet for leien er 1 494 kr, inkludert et termingebyr på 95 kr. Totalprisen for hele leieperioden vil være 127 119 kr.