Norsk produksjon

Fabrikk og delelager i Sarpsborg

MODELLUTVALG

Oppdag vårt utvalg av elektriske arbeidsmaskiner

Disse arbeidskjøretøyene, produsert i Norge, setter en ny standard for kategorien. Enten oppgaven innebærer transport eller arbeid i travle industriområder, eiendomsdrift, eller vedlikehold av park- og uteområder, er disse kjøretøyene nøye utformet for å imøtekomme et bredt spekter av profesjonelle behov med gjennomtenkte, innovative og allsidige funksjoner.

paxster utility inverter sveiseapparat

eStretch

eCompact

Har du spørsmål? Våre dyktige medarbeidere er klare til å bistå.

Konstruert for profesjonelt bruk

Begge modeller er fullt veigodkjente, og tilbyr en ergonomisk kabin og et romslig lasteområde for å enkelt ta med verktøy, maskiner og avtagbart utstyr. Fra kirkegårder og fornøyelsesparker til kommuner, park og anlegg, er disse arbeidsmaskinene utstyrt for å håndtere en rekke oppgaver som tradisjonelt håndteres av små varebiler, golfbiler eller ATV-er og UTV-er.

Utvalgt tilgjenglig utstyr

Paxster er en norsk produsent av elektriske multi-nyttekjøretøy for profesjonell bruk og mobilitet - i alle sesonger. Foretrukket leverandør til Posten Norge i mer enn 10 år. 

KONTAKT OSS

Modeller

Priseksempel

Lease en elektrisk arbeidsmaskin fra Paxster Utility. Startleie i eksempelet er 32 700 kr ekskl. MVA. Leieperioden strekker seg over 5 år og ubegrenset kilometer. Flytende nominell rente på 9,15% og et etableringsgebyr på 4 790 kr påløper. Månedsbeløpet for leien er 1 494 kr, inkludert et termingebyr på 95 kr. Totalprisen for hele leieperioden vil være 127 119 kr.