Norsk produksjon

Fabrikk og delelager i Sarpsborg

DISKRÈ MEN USTOPPELIG

Over 4000 fornøyde kunder stoler på denne maskinen hver dag.

Om du brøyter og salter parkeringsplassen, eller feier fortauet, gjøres det på null komma niks. Med PaxPower kjører du høytrykkspyleren rett fra det store litiumsbatteriet. Godkjent for bruk på vei og med en faktisk rekkevidde på 115 km, 400 kg nyttelast, og produsert i Norge, er Paxster Utility perfekt for kommuner, park og anlegg, vaktmestere og mer.

- Stolt leverandør til Posten Norge i over 10 år

Produktvideo

Få jobben gjort, med en norskprodusert elektrisk arbeidsmaskin

Disse kompakte nyttekjøretøyene kan enkelt tilpasses til ulike oppgaver og er laget for krevende nordiske forhold. Paxster Utility er en fleksibel og svært kostnadseffektiv arbeidsmaskin, som dekker ulike arbeidsområder der mange ellers ville brukt små varebiler, golfbiler, ATV eller UTV. De produseres og leveres fra vår fabrikk i Sarpsborg.

Brukes blant annet innen:

Utviklet for fremtidens park- og anleggsarbeid

Paxster Utility løser dine behov innen park og anlegg.Flytt utstyr og avfall raskt og lydløst. Med det smale designet er du ikke til sjenanse for miljøet rundt og det er enkelt å manøvrere selv i trange områder. En inverter i front gjør at du kan forsyne verktøy og maskiner med strøm, uten at du trenger en støyende generator. Resultatet er effektivt vedlikehold og lave driftskostnader.

Knut vedlikeholder store grøntområder effektivt ved hjelp av denne lydløse arbeidsmaskinen. Han har enkel tilgang til alt utstyr han trenger.

paxster utility håndverker

Tilpasset moderne eiendomsforvaltning

Det stilles høye krav til bærekraft og effektivitet innen eiendomsforvaltning og vaktmestertjenester. Med sin allsidighet, elektriske drivlinje og smidige design, bidrar Paxster Utility til å levere på dette.

Samtidig har den kraften du trenger for å transportere materialer, verktøy og utstyr.

Det spesialtilpassede FlexiRack PRO systemet kombinert med kraftige strømuttak gjør at Jonas enkelt kan organisere og forsyne nødvendig utstyr hele arbeidsdagen.

Les hvorfor Paxster Utility er vaktmesterens ultimate arbeidskamerat

En uunnværlig hjelper for ridesentre

Paxster Utility er en elektrisk, kostnadseffektiv og brukervennlig maskin for daglig drift innen stall og hestesport. På Garås Hestesenter og Fredrikstad Ridesenter har de forelsket seg i Paxster og dens allsidighet. Med sin lydløse drift, kompakte størrelse og lille svingradius tar deg enkelt frem innendørs, rundt ridehindre og inn til kantene på banen uten å skade vantet. 

Kan leveres med tilleggsutstyr som høyballtransportører, vanntanker,  gressklipperaggregat, skittoppsamler for innhegninger og brøyteskjær.

Les hvordan Fredrikstad Rideklubb tok i bruk Paxster Utility for smidigere vedlikehold

 

Et optimalt hjelpemiddel for kirkegårdsarbeidere

Paxster Utilitys manøvrerbarhet gjør at du enkelt kan flytte utstyr, rydde avfall og transportere blomster og redskaper selv på trange områder. Siden det er veigodkjent kan du med ett og samme kjøretøy også levere urner og utstyr på krematoriet lokalisert et annet sted.

Kan leveres med tilhengerfeste som gjør masseforflytning til en lek. Den stille driften ivaretar roen på stedet og en verdig atmosfære for besøkende og pårørende. 

På denne kirkegården har de utstyrt lasteområdet med alt nødvendig utstyr for dagens oppgaver.

Slik optimaliserer Lillestrøm kirkelige fellesråd driften med Paxster Utility!

En partner på kaia

Paxster Utility spiller en nøkkelrolle i å koordinere effektiv logistikk i havneområder, spesielt takket være det smidige designet som gjør det enkelt å navigere gjennom tett terreng og trange områder. Kjøretøyets design gjør det enkelt å transportere bagasje og forsyninger direkte til båter, over langstrakte brygger og i travle ankomstområder.

Den uvanlige kombinasjonen av både robust og smidig design gjør Paxster Utility til en uunnværlig ressurs på moderne havneområder.

Her avbildet på Longyearbyen Havn, 78° nord.

paxster utility inverter power

Industriområder

Paxster Utility er designet for rask og fleksibel mobilitet også på industriområder. Koble på en inverter, og det kompakte kjøretøyet gir mobil strømforsyning for elektriske verktøy, og de tilpassede verktøystativene, FlexiRack PRO, holder maskiner og utstyr organisert og lett tilgjengelig til en hver tid. 

Med tilhengerfeste og ekstrautstyr som brøyteskjær, saltspreder og løvoppsamler, kan du tilpasse Paxster Utility til årstiden. Den utslippsfrie, lydløse driften gjør den like effektiv innendørs som utendørs. Den er ikke bare et kjøretøy, men en multifunksjonell løsning som gjør arbeidet sikrere og mer produktivt i industriområder. 

Det er ikke bare et kjøretøy, men en multifunksjonell løsning som lar deg jobbe sikkert, lydløst og effektivt.

400 kg nyttelast

60 km/t toppfart

110 km reell rekkevidde

App til telefon

Slik brukes kjøretøyet

Se Paxster Utility i bruk

Få innblikk i hvordan Paxster Utility brukes av fagfolk til ulike arbeidsoppgaver i Norge og UK.

Leie fra 1495,-/mnd – ubegrenset kilometer. Se mer informasjon om priseksempel

Paxster Utility's unike egenskaper

Norskproduserte Paxster Utility er fullpakket av funksjonalitet ned til hver skrue, skapt for å løse moderne oppgaver stillegående og effektivt, under alle forhold og årstider.

Strømtilkobling ombord

PaxPower gjør kjøretøyet til en stor, kraftig batteribank som forer verktøy og maskiner opp til 3kVa, som sveiseapparater eller høytrykkspylere. 

Med Paxster Utility kan du kjøre sømløst mellom arbeidsplasser uten ekstra behov for andre kjøretøy.

Velg blant et utvalg av kjøretøysmodeller og konfigurasjoner som dekker dine spesifikke behov. Enten det er for transport, utstyrshåndtering eller andre typer oppgaver, finner du en modell som passer for deg.

Reduser driftskostnadene med Paxster Utility. Det smidige og smarte designet fører til lavere utgifter til drivstoff og vedlikehold, slik at du kan bruke pengene på andre ting.

Opplev fordelene med et 100% elektrisk, stillegående kjøretøy som gir en behagelig kjøreopplevelse. Den lydløse driften er ideell for støyfølsomme omgivelser, og bidrar samtidig til en renere og grønnere fremtid.

Jobb komfortabelt med Paxster Utility's utmerkede ergonomi. Kjøretøyet er designet for 8 timers arbeidsdager, og den ergonomisk utformede førerhytten er mindre belastende for kroppen og bidrar til bedre produktivitet og tilfredshet.

Kjøretøyet er svært enkelt å bruke og du har ingen overflødige knapper og spaker å forholde deg til. Enkelt, trygt og sikkert.

Med Paxster Utility lader du enkelt i vanlig stikkontakt, slik at den alltid er klar for oppdrag.

Enkel support er viktig, og med fjernsupport med våre Paxster-eksperter får du hjelp der og da og reduserer nedetiden på kjøretøyet.

Kort test:
Se om Utility kan løse dine behov.

Bruk den interaktive produktveilederen og få en anbefaling basert på dine behov og preferanser. La oss hjelpe deg med å finne ut om Paxster Utility er et godt valg for deg!

Lær mer om kjøretøyene

Har du spørsmål? Våre dyktige medarbeidere er klare til å bistå.

Lurer du på priser og muligheter?

Enten du bare utforsker eller planlegger å kjøpe, vet vi at pris er viktig. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å finne din pris raskt.

Paxster er en norsk produsent av elektriske multi-nyttekjøretøy for profesjonell bruk og mobilitet - i alle sesonger. Foretrukket leverandør til Posten Norge i mer enn 10 år. 

KONTAKT OSS

Modeller

Priseksempel

Lease en elektrisk arbeidsmaskin fra Paxster Utility. Startleie i eksempelet er 32 700 kr ekskl. MVA. Leieperioden strekker seg over 5 år og ubegrenset kilometer. Flytende nominell rente på 9,15% og et etableringsgebyr på 4 790 kr påløper. Månedsbeløpet for leien er 1 494 kr, inkludert et termingebyr på 95 kr. Totalprisen for hele leieperioden vil være 127 119 kr.