Norsk produksjon

Fabrikk og delelager i Sarpsborg

paxster estretch tomb jordbruksskole

Slik kan du teste om Paxster Utility passer for deg.

Vi vet at det å finne den rette arbeidsmaskinen som dekker behovene krever mer enn en prøvekjøring ute på parkeringsplassen. Derfor har vi gått bort fra den tradisjonelle prøvekjøringen og tilbyr testperioder helt uten kostnad. For å virkelig forstå hva våre kjøretøy er gode for, mener vi det er viktig at du får oppleve dem i ditt eget miljø, enten det er på jobb eller hjemme.

Hvorfor tilbyr vi testperioder?

  • Faktiske forhold: Test maskinen ut i de samme oppgavene og forholdene den er tenkt brukt.
  • Ingen hast: Tilbring noen dager med kjøretøyet for å vurdere dets ytelse, i stedet for bare en rask test utenfor forhandleren.
  • På dine vilkår: Evaluer kjøretøyet i ditt eget tempo, i ditt eget miljø, uten å føle kjøpspress. Det viktigste er at du selv føler at produktet er et godt valg.

Slik fungerer det:

  1. Planlegg testen: Fyll ut et enkelt skjema på vår nettside, og spesifiser når og hvor, samt hvilken maskin du ønsker å teste.
  2. Du får den levert: Vi leverer Paxster Utility-maskinen hjem til deg, eller på arbeidsplassen din. Du kan også plukke den opp hos en forhandler selv.
  3. Personlig innføring: Våre eksperter vil gi deg en grundig innføring for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din testperiode.
  4. Support: Gjennom hele testperioden vil vårt team være tilgjenglige for å besvare spørsmål du har. Du kan både kontakte forhandler, eller våre eksperter direkte på telefon.

Gode forberedelser:

Lag en liste over oppgaver og utfordringer du møter daglig som Paxster kan hjelpe til med. Enten det er å navigere trange stier, bære tungt eller noe annet spesifikt for din hverdag, kan det være greit å tenke gjennom hva du vil få verifisert under testperioden.

Konklusjon

Vi er glade for å kunne tilby denne personlig tilpassede prøveperioden, som lar deg selv oppdage hvordan Paxster kan dekke dine behov. Er du klar for å teste den ut?

PRØV PAXSTER UTILITY

Passer Paxster Utility for deg?

Lurer du på priser og muligheter?

Har du spørsmål? Våre dyktige medarbeidere er klare til å bistå.

Modeller

Paxster er en norsk produsent av elektriske multi-nyttekjøretøy for profesjonell bruk og mobilitet - i alle sesonger. Foretrukket leverandør til Posten Norge i mer enn 10 år. 

KONTAKT OSS

Priseksempel

Lease en elektrisk arbeidsmaskin fra Paxster Utility. Startleie i eksempelet er 32 700 kr ekskl. MVA. Leieperioden strekker seg over 5 år og ubegrenset kilometer. Flytende nominell rente på 9,15% og et etableringsgebyr på 4 790 kr påløper. Månedsbeløpet for leien er 1 494 kr, inkludert et termingebyr på 95 kr. Totalprisen for hele leieperioden vil være 127 119 kr.