Norsk produksjon

Fabrikk og delelager i Sarpsborg

paxster utility at fredrikstad cup

Liten bil gjorde stor forskjell på Fredrikstad Cup

Da Fredrikstad Cup tok i bruk Paxster eCompact for å håndtere ulike oppgaver under årets arrangement, var det et valg de definitivt ikke angret på. Norges største håndballcup samler hvert år tusenvis av barn og unge til spennende kamper og en spektakulær cup-konsert. Dette året trakk konserten over 12.000 tilskuere.

Utrolig effektiv

Bruken av eCompact viste seg å være en enorm tidsbesparer. Det var første gang de tok i bruk Paxster under cupen, men kjøretøyet ble raskt en favoritt blant arrangørene. "Den største overraskelsen var hvor mye tid vi faktisk sparte," forteller de, og legger til at alt fra utstyr til kioskvarer ble fraktet raskt og enkelt.

"Vi kunne jobbe lydløst gjennom kvelden og natten uten å forstyrre de nærliggende boligområdene."

Lars Olsen, Sportssjef Fredrikstad Cup

Lett å manøvrere i alle terreng

eCompact viste seg også å være ypperlig tilpasset det varierte terrenget på cup-området. Med sitt smidige og smale design, navigerte den enkelt gjennom både trange passasjer, store folkemengder og mer utfordrende terreng som skogkanter. "Paxsteren føltes stødig og sikker, selv på ujevnt underlag," forteller en fornøyd Lars Olsen som var Paxster-sjåfør under cupen.

Lasterom foran og bak - helt topp!

Spesielt praktisk var lasterommene både foran og bak på eCompact ."Det fremste lasterommet var genialt under vindfulle dager; papirer og småting lå trygt uten å blåse bort," sier Olsen. Det bakre lasteplanet ble benyttet til å frakte verktøy og nødvendig utstyr for å håndtere småreparasjoner og oppgaver rundt omkring på området, i tillegg til å gjøre avfallshåndteringen enklere.

Praktisk å kunne kjøre på veien

Nye Paxster eCompact er veigodkjent med en toppfart på 60 km/t, gjør det mulig å bruke samme kjøretøy for transport av utstyr til og fra hovedlageret, som ligger noen kilometer unna.

"Det var utrolig bekvemt å ikke måtte bytte kjøretøy for ulike oppgaver," avslutter Olsen.

Passer Paxster Utility for deg?

Lurer du på priser og muligheter?

Har du spørsmål? Våre dyktige medarbeidere er klare til å bistå.

Paxster er en norsk produsent av elektriske multi-nyttekjøretøy for profesjonell bruk og mobilitet - i alle sesonger. Foretrukket leverandør til Posten Norge i mer enn 10 år. 

KONTAKT OSS

Priseksempel

Lease en elektrisk arbeidsmaskin fra Paxster Utility. Startleie i eksempelet er 32 700 kr ekskl. MVA. Leieperioden strekker seg over 5 år og ubegrenset kilometer. Flytende nominell rente på 9,15% og et etableringsgebyr på 4 790 kr påløper. Månedsbeløpet for leien er 1 494 kr, inkludert et termingebyr på 95 kr. Totalprisen for hele leieperioden vil være 127 119 kr.