Norsk produksjon

Fabrikk og delelager i Sarpsborg

paxster utility ecompact lillestrøm kirke

Slik optimaliserer Lillestrøm kirkelige fellesråd driften med Paxster Utility!

Lillestrøm kirkelige fellesråd drifter til sammen 7 gravplasser og Paxster Utility har vist seg å være en verdifull ressurs for dem, som har bidratt til effektivisering av deres daglige oppgaver. Gjennom våre samtaler med driftsleder Tore Rahm, har vi fått et innblikk i hvordan dette kjøretøyet har bidratt til å gjøre arbeidsdagen deres enda bedre.

«Paxster Utility har gjort det enkelt for oss å få tilgang til nødvendig utstyr og utføre ulike oppgaver med større effektivitet og smidighet enn tidligere».

Tore Rahm, Driftsleder Lillestrøm kirkelige fellesråd
En av de ansatte er ute og tester Paxster eCompact på Stalsberghagen.

Allsidige bruksområder

Rahm deler entusiastisk hvordan Paxster Utility har blitt en viktig del av deres daglige drift på kirkegården. Fra graving og plassering av graver til assistanse for pårørende og transport av urner, har dette kjøretøyet vist seg å være en pålitelig partner i deres arbeid på flere områder.

Enkel å bruke

En av de mest verdsatte egenskapene ved Paxster Utility, ifølge Rahm, er dens brukervennlighet og pålitelighet. Den enkle inn- og utstigningen og dens evne til å navigere gjennom selv de mest utfordrende omgivelser har gjort den til en favoritt blant personalet. Rahm fremhever også kjøretøyets pålitelighet, som har bidratt til å gjøre deres arbeidsdag mer effektiv og problemfri.

«Paxster Utility har virkelig forbedret måten Lillestrøm kirkelige fellesråd utfører sitt daglige arbeid på».

paxster utility lillestrøm church
Sammen med gravemaskinen har Paxster eCompact fått en viktig rolle i daglige driften.

Passer Paxster Utility for deg?

Lurer du på priser og muligheter?

Har du spørsmål? Våre dyktige medarbeidere er klare til å bistå.

Modeller

Paxster er en norsk produsent av elektriske multi-nyttekjøretøy for profesjonell bruk og mobilitet - i alle sesonger. Foretrukket leverandør til Posten Norge i mer enn 10 år. 

KONTAKT OSS

Priseksempel

Lease en elektrisk arbeidsmaskin fra Paxster Utility. Startleie i eksempelet er 32 700 kr ekskl. MVA. Leieperioden strekker seg over 5 år og ubegrenset kilometer. Flytende nominell rente på 9,15% og et etableringsgebyr på 4 790 kr påløper. Månedsbeløpet for leien er 1 494 kr, inkludert et termingebyr på 95 kr. Totalprisen for hele leieperioden vil være 127 119 kr.