Norsk produksjon

Fabrikk og delelager i Sarpsborg

paxster utility at equestrian center

Fredrikstad Rideklubb tar i bruk Paxster Utility for enklere gårdsdrift

Fredrikstad Rideklubb har nylig gjort en spennende endring i hvordan de håndterer daglige oppgaver ved anlegget. Med anskaffelsen av en Paxster Utility har klubben tatt et betydelig skritt mot mer effektiv, praktisk og bærekraftig drift, spesielt når det kommer til vedlikehold av ridebanene og ikke minst det å frakte ulike ting rundt på gården.

paxster utility inside equestrian center
Paxsteren fungerer like bra innendørs som utendørs

Fra fossil traktor til elektrisk firehjuling

Tidligere brukte rideklubben en traktor for både store og små oppdrag, inkludert harving av ridebanen. Dette var ofte både ubeleilig og upraktisk. Med den nye Paxsteren har de imidlertid oppdaget en enklere, mer praktisk og langt mer miljøvennlig måte å vedlikeholde anlegget på. Terese, en av de ansvarlige på ridesenteret, forklarer hvor enkelt det er å bruke Paxsteren til harving:

«Den store fordelen med kjøretøyet er at vi kan manøvrere smidig rundt og komme helt inntil vantene uten å skade dem, noe som eliminerer behovet for manuell etterjustering av kantene. Samtidig er den langt enklere å bruke når vi arrangerer konkurranser og trenger og harve nære konkurrransehinderne. Traktoren vår har mange gode bruksområder, men spesielt smidig er den ikke!»

Terese Troy Prebensen, fra rideklubben

Svært enkel å ta i bruk

Umiddelbart etter at Paxsteren ble levert, tok klubben den i bruk for å harve ridebanen og til og med for å handle inn nødvendigheter fra butikken. Dette viser hvor fleksibelt og anvendelig kjøretøyet er. Det var svært enkelt å ta i bruk Paxsteren, og det er forventet at flere vil benytte den til forskjellige oppgaver på senteret. Det er mye som skal fraktes rundt på en gård i løpet av en dag og det praktiske lasteplanet på Paxsteren blir allerede flittig brukt.

Paxster Utility fungerer utmerket til harving av ridebanen hos Fredrikstad Rideklubb

Vil bruke Paxster til å klippe gress

På lengre sikt ser Terese for seg at Paxsteren også kunne utrustes for å klippe gress og kanskje snømåking om vinteren, noe som ville ytterligere øke dens bruksområder. Fredrikstad Rideklubb ser ut til å ha funnet en løsning som ikke bare forenkler vedlikeholdet av ridebanene, men som også bidrar til en mer strømlinjeformet og effektiv hverdag for alle på senteret. Paxster Utility har virkelig vist seg å være en verdifull tilvekst til klubbens utstyrspark.

fredrikstad rideklubb harver ridebanen med paxster utility
Fredrikstad Rideklubb er svært fornøyd med sin Paxster eCompact.

Passer Paxster Utility for deg?

Lurer du på priser og muligheter?

Har du spørsmål? Våre dyktige medarbeidere er klare til å bistå.

Modeller

Paxster er en norsk produsent av elektriske multi-nyttekjøretøy for profesjonell bruk og mobilitet - i alle sesonger. Foretrukket leverandør til Posten Norge i mer enn 10 år. 

KONTAKT OSS

Priseksempel

Lease en elektrisk arbeidsmaskin fra Paxster Utility. Startleie i eksempelet er 32 700 kr ekskl. MVA. Leieperioden strekker seg over 5 år og ubegrenset kilometer. Flytende nominell rente på 9,15% og et etableringsgebyr på 4 790 kr påløper. Månedsbeløpet for leien er 1 494 kr, inkludert et termingebyr på 95 kr. Totalprisen for hele leieperioden vil være 127 119 kr.