Norsk produksjon

Fabrikk og delelager i Sarpsborg

paxster utility for tomb jordbruksskoles vaktmestere

For vaktmesterne på Tomb jordbruksskole er effektivitet viktig

Som vaktmestere på en stor gård med både skole og internat, var de på jakt etter et kjøretøy som kunne håndtere varierte oppgaver enkelt og smidig. Paxster Utility eStretch viste seg å være akkurat det de trengte!

«Det som først fanget oppmerksomheten vår, var det praktiske designet som gjorde det enkelt å håndtere og transportere utstyr og varer rundt på det store området. Den automatiske håndbremsen var spesielt nyttig for oss, da vi gjør mange start og stopp med korte avstander i løpet av dagen», sier vaktmester og internatarbeider Knut Harald Nilsen, ved Tomb Jordbruksskole i Råde.

Høyet må fraktes ut fra låven!

Oppbevaringsmulighetene foran ved frontruten er en funksjon han trekker frem som spesielt praktisk. «Der har vi til enhver tid utstyr og verktøy lett tilgjengelig», sier han.

Han omtaler Paxster Utility eStretch som svært robust og en maskin som takler fint ulendt terreng, noe som var avgjørende for å gjøre deres arbeidshverdag enklere. De trengte et kjøretøy som håndterer underlag som grus, våt jord og skogsvei, og som også er godkjent for vei. «Vi kjører for det meste på grusvei og lett jord, men muligheten for å også kjøre i lett terreng i skogen og ikke minst kunne kjøre inn i stall og fjøs uten å sjenere dyrene er helt topp».

paxster estretch tomb jordbruksskole
Olav var blid og fornøyd der han kjørte rundt i en Paxster Utility eStretch for første gang

På Tomb jordbruksskole arrangeres årlig «Åpen julegård» hvor flere tusen er innom gården i løpet av dagen. Her fungerte Paxster eStretch som en pålitelig og stillegående servicebil under arrangementet.

«At den fungerer så godt også på vinteren er et stort pluss for oss. Siden vekten er plassert slik den er, gir den et veldig bra veigrep som kompenserer for manglende firehjulsdrift.»

Knut Harald Nilsen, Vaktmester og internatarbeider

Knut Harald trekker frem batterikapasiteten og forteller hvordan den passer perfekt til deres bruk, med korte kjøreavstander og lite behov for maksimal fart. «Alt i alt er Paxster Utility eStretch vært en uvurderlig ressurs for vårt vaktmesterteam, og vi kan ikke anbefale den nok til andre som står overfor lignende utfordringer», avslutter Nilsen.

Sprøytemaskinen er klar for å utføre dagens arbeid.

Passer Paxster Utility for deg?

Lurer du på priser og muligheter?

Har du spørsmål? Våre dyktige medarbeidere er klare til å bistå.

Paxster er en norsk produsent av elektriske multi-nyttekjøretøy for profesjonell bruk og mobilitet - i alle sesonger. Foretrukket leverandør til Posten Norge i mer enn 10 år. 

KONTAKT OSS

Priseksempel

Lease en elektrisk arbeidsmaskin fra Paxster Utility. Startleie i eksempelet er 32 700 kr ekskl. MVA. Leieperioden strekker seg over 5 år og ubegrenset kilometer. Flytende nominell rente på 9,15% og et etableringsgebyr på 4 790 kr påløper. Månedsbeløpet for leien er 1 494 kr, inkludert et termingebyr på 95 kr. Totalprisen for hele leieperioden vil være 127 119 kr.