Norsk produksjon

Fabrikk og delelager i Sarpsborg

paxster utility estretch at gamle fredrikstad golf club

Golfklubben om Paxster: – Helt genial!

Hverdagen på Gamle Fredrikstad Golfklubb er travel og variert, akkurat som på andre golfbaner. Her er det alltid fokus på å finne nye måter å jobbe smartere og mer bærekraftig på. Nylig tok klubben i bruk Paxster eStretch, en avgjørelse som har gitt en ny og spennende dimensjon til deres daglige drift.

Den profilerte golferen Jørgen Winther, var til stede under overtakelsen og fikk testet å kjøre en runde med paxsteren.

En ekte problemløser på og utenfor banen

Tidligere benyttet klubben en rekke forskjellige golfbiler til alt fra vedlikehold til transport av utstyr og kioskvarer. Men for å utføre oppgaver utenfor golfbanen var de nødt til å ty til vanlige biler. Paxster eStretch er godkjent for kjøring på vei og har en toppfart på opp til 60 km/t, noe som gjør det mulig å bruke ett kjøretøy til nesten alt – en klar effektivisering av driften.

Paxster er genial til transport av utstyr og å utføre vedlikeholdsarbeid lydløst og effektivt..”

Nils Jørgen Olsen, Daglig leder i Gamle Fredrikstad Golfklubb

Det var stor entusiasme da paxsteren ble overlevert.

Lokal produksjon gir trygghet

At Paxster eStretch produseres i Norge, nærmere bestemt i nabobyen Sarpsborg, betyr enkel tilgang til service og support. Dette gir en ekstra trygghet og samtidig støtter de lokal industri, noe som er positivt både for samfunnet og for klubbens image.

Fungerer like bra på campingplassen

Nils Jørgen driver også campingplassen som er tilknyttet golfklubben. Plassen består av en blanding av hytter, motell og camping og paxsteren benyttes til å komme seg raskt og smidig rundt omkring på området.

Daglig leder foran campingplassen som er i tilknytning til golfbanen.

Miljøvennlig og lydløs

Paxster eStretch er både lydløs og elektrisk, noe som gjør den ideell for golfbanemiljøet der ro og naturbevaring er essensielt. Dette bidrar til å bevare den fredelige atmosfæren på banen, samtidig som det minimerer forstyrrelser for spillere og besøkende.

Entusiastisk mottakelse blant ansatte

Nils Jørgen er svært fornøyd med Paxster eCompact. Han er ikke alene; både ansatte og klubbens medlemmer har raskt tatt kjøretøyet til seg. De verdsetter brukervennligheten og effektiviteten, noe som bekrefter at det var et vellykket valg for klubben. Maskinen har raskt blitt en verdifull ressurs for Gamle Fredrikstad Golfklubb. Den har blitt et bevis på hvordan riktig utstyr kan forenkle og forbedre hverdagen på en golfbane, og gjøre det enklere å velge bærekraftig.

Passer Paxster Utility for deg?

Lurer du på priser og muligheter?

Har du spørsmål? Våre dyktige medarbeidere er klare til å bistå.

Modeller

Paxster er en norsk produsent av elektriske multi-nyttekjøretøy for profesjonell bruk og mobilitet - i alle sesonger. Foretrukket leverandør til Posten Norge i mer enn 10 år. 

KONTAKT OSS

Priseksempel

Lease en elektrisk arbeidsmaskin fra Paxster Utility. Startleie i eksempelet er 32 700 kr ekskl. MVA. Leieperioden strekker seg over 5 år og ubegrenset kilometer. Flytende nominell rente på 9,15% og et etableringsgebyr på 4 790 kr påløper. Månedsbeløpet for leien er 1 494 kr, inkludert et termingebyr på 95 kr. Totalprisen for hele leieperioden vil være 127 119 kr.